Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Tipovačka: V sedmém týdnu tipovačky byl nejlepší elbunda

napsal briza 24.02.2016

Ve třetím únorovém týdnu se tipovaly tři mužské ATP turnaje a dva podniky WTA. Z pohledu bodového ohodnocení se hrál nejvýznamnější mužský turnaj na antuce v Rio de Janeiru. Zde většina tipujících věřila na titul Nadalovi a obecně se očekávalo, že se ve finále střetne s Ferrerem. Turnaj kromě překvapivé účasti kupříkladu Isnera s Tsongou ale přinesl i překvapivé výsledky. Ve finále se totiž střetli nenasazení Cuevas s Pellou. Jediný ze všech tipujících, který z těchto dvou hráčů ve finále uhádl alespoň Cuevase, byl elbunda, kterému především tento skvělý tip zajistil i vítězství v týdenním pořadí. Gratulace! Tipovačka.

Tričko Protenis

Skvěle obsazený turnaj se hrál v Marseille. I ten měl ale poměrně překvapivého vítěze, Nicka Kyrgiose, jehož opět předpověděl jediný tipující, kterým byl Figi. Ten tak zde zaslouženě zvítězil. Za zmínku stojí, že do finále zde došel Marin Čilič a jednalo se o jediného nasazeného hráče, který si zahrál finále na jednom z pěti turnajů, které byly v tomto týdnu tipovány.

V Delray Beach tipující nejvíce věřili 4. nasazenému Dimitrovovi, ten ale podlehl v semifinále Ramovi, jehož do finále odhadli pouze dva lidé. Všechny ale předčil Jindra65, který jako jediný odhadl titul pro Querreyho.

O ženském turnaji v Dubaji se toho již v médiích napsalo dost v souvislosti s raritní situací, že zde ani jedna z nasazených hráček nevyhrála zápas. To samozřejmě drtivou většinu tipujících nemile překvapilo, a tak se z vítězství radoval davis, který jako jediný uhádl postup Strýcové do finále.

Ani v Rio de Janeiru se nasazeným příliš nedařilo, ale doslova zde zazářil Plitti, jenž předpověděl finále Schiavone – Rogers včetně správného tipu na vítězku, a díky tomuto počinu se vyšvihl do průběžného celkového vedení tipovačky. Druhé místo drží sisa92 a z první pozice na třetí se propadl kuzelkar.

Top ten tipovačky 2016 po 6. týdnu
1. Plitti 1580
2 sisa92 1569
3. kuzelkar 1561
4. MEKY 1554
5. radimd 1546
6. jiri.dobrusky 1541
7. Vencano 1528
8. rf75 1528
9. Andr3w 1519
10. Karol.Vel­ky 1503

Tipovačku si můžete zahrát ZDE

37



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)